کد خبر: 10   |  دفعات بازدید : 5272   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت سال نو

28 اسفند, 1392
پیام  تبریک ریاست محترم دانشگاه  به مناسبت سال نو

حلول سال نو و بهار پرطراوت که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می­باشد را به تمامی عزیزان خدوم دانشگاهی اعم از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسألت دارم.

امسال که آغاز آن با نام مطهر حضرت زهرا سلام الله علیها آمیخته است با تأسی به آن بانوی بزرگوار، حق طلبی، آزادی خواهی و دیانت را سرلوحه تمام امور خود قرار دهیم تا در پیشگاه این بزرگ بانوی پاک، همواره سربلند باشیم .

در پایان ضمن قدردانی از زحمات همه عزیزان، سالی سرشار از موفقیت را برای شما و خانواده محترمتان در ظل توجهات امام عصر عجل الله تعالی فرجه شریف از خداوند منان مسألت می‌نمایم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر محمد تقی حیدری