پنجشنبه ، 6 آذر ، 1399
کد خبر: 1012   |  دفعات بازدید : 1109   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانشجویان پسر خوابگاهی برگزار شد

19 آذر, 1397
 کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانشجویان پسر خوابگاهی برگزار شد

به گزارش خبرنگار واحد فرهنگی، در راستای ارتقاء سلامت روانی دانشجویان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در تاریخ 18/09/97 توسط مرکز مشاوره دانشگاه در خوابگاه دانشجویان پسر برگزار شد.

سروان احمدی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان در این کارگاه به آشنایی کلی با انواع مواد مخدر، نوع مصرف، عوارض جسمی و روانی ناشی از مصرف اشاره کردند و در پایان کارگاه به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
گروه : دفتر مشاوره  |