پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 14   |  دفعات بازدید : 5104   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بزرگداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه

17 اسفند, 1392
بزرگداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه
همزمان با فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و روز درختکاری مراسمی با حضور کارکنان ،اساتید و دانشجویان گروه مهندسی منابع طبیعی در دانشگاه برگزار گردید. در ابتدا ی مراسم آقای مهندس امیدوار از اساتید دانشگاه در خصوص هفته منابع طبیعی و شناخت بیشتردانشجویان از این رشته ایراد سخن نمودند. در ادامه مدیر گروه رشته مهندسی منابع طبیعی آقای دکتر صالحی در رابطه با رشته مهندسی منابع طبیعی و شناخت بیشتر دانشجویان از این رشته سخنانی بیان نمودند. سپس آقای حسینی کارشناس آموزش دانشگاه نیز این روز را به دانشجویان تبریک گفتند و از زحمات اساتید گروه منابع طبیعی نیز تشکر و قدردانی نمودند. در پایان هدایایی از طرف دانشگاه به دانشجویان مهندسی منابع طبیعی اهدا گردید و به اتفاق همه دانشجویان،کارکنان و اساتید به محل ساختمان در حال ساخت دانشگاه رفتند و چندین نهال غرس گردید.
بزرگداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاهبزرگداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاهبزرگداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه