جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 142   |  دفعات بازدید : 6534   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آگهی فراخوان و برگزاری مناقصه عمومی (تهیه ، پخت و توزیع غذای سلف سرویس دانشگاه اقلید)

15 شهریور, 1394

دانشگاه اقلید در نظر دارد با استناد به آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه­ها و مؤسسات اموزش عالی کشور امر مربوط به تهیه، پخت و توزیع غذا را به شرکت­های واجد صلاحیت که مورد تأیید مراجع ذیصلاح قانونی باشند واگذار نماید.

متقاضیان می­ توانند از روز پنجشنبه مورخ 94/6/5 لغایت یکشنبه مورخ 94/6/15 با در دست داشتن یک فقره فیش واریزی به مبلغ 500.000 ریال به حساب شماره 2172013032009 درآمد اختصاصی نزد بانک ملی شعبه اقلید، جهت تحویل مدارک تکمیل شده به آدرس اقلید - خیابان شهید مصطفی خمینی میدان سلامت دانشگاه اقلید - دفتر امور مالی(آقای سعید قادری) مراجعه نمایند.

سایر شرایط مناقصه به شرح ذیل می باشد :

1-     مبلغ تضمین شرکت در مناقصه به مبلغ 300 میلیون ریال که الزاماً بایستی ضمانت نامه بانکی باشد.

2-     مبلغ برآورد برای هر پرس ناهار و شام به مبلغ 27.000 ریال (بیست و هفت هزار و پانصد ریال) و صبحانه برای هر هفته 40.000 ریال (چهل هزار ریال) که آمار تقریبی ناهار و شام روزانه حدود 500 نفر و صبحانه برای یک هفته حدود 100 نفر می­باشد. البته ملاک پرداخت، آماری می ­باشد که یک روز قبل (با توجه به روزهای کارکرد) از طرف نماینده دانشگاه به شرکت اعلام می شود و هزینه ­ها صرفاً به میزان اعلام شده پرداخت می ­شود. برنامه غذایی، آنالیز غذاها ضمیمه است.

3-     دانشگاه در رد یا قبول پیشنهاد مختار است .

4-     به پیشنهادات مخدوش یا مشروط، مطلقاً ترتیب اثر داده نخواهد شد.

5-     متقاضی بایستی پیشنهاد خود را در پاکت در بسته و لاک و مهر شده شامل:

•       مستندات مؤید توانمندی­های کاری و تخصص مناقصه ­گر و سوابق مربوط
  •      اسناد قابل قبول و پذیرش شرایط و مستندات ممهور به مهر مناقصه­ گر
  •       نامه رسمی ممهور به مهر مناقصه ­گر و با ذکر قیمت پیشنهادی
  •       ضمانت نامه شرکت در مناقصه

تحویل نمایند .

6-      ارائه گواهی انجام کار مشابه حداقل دو مورد الزامی است که بایستی در پاکت ارائه شوند.

7-     زمان بازگشایی پاکت ­ها روز دوشنبه مورخ 94/6/16 ساعت 10 صبح در محل دانشگاه می ­باشد و متقاضیان در صورت تمایل می ­توانند حضور داشته باشند.

8-    مدت انجام کار از تاریخ  94/6/21 لغایت 95/4/31 می­ باشد .

فایل های پیوست را توسط لینک های زیر دانلود کنید:

فایل 1

فایل 2