پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 163   |  دفعات بازدید : 6830   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری همایش عاشورایی غنچه پرپر

26 آبان, 1394
برگزاری همایش عاشورایی غنچه پرپر
همایش عاشورایی غنچه پرپر به یاد حضرت علی اصغر (ع) توسط دانشجویان این مرکز در محل سالن آمفی تئاتر اجرا گردید. در این همایش که دانشجویان و اساتید دانشگاه و تعدادی از مسئولین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند، ابتدا گروه دانشجویی مدت 2 ساعت به اجرای نمایش در سوگ حضرت علی اصغر(ع) پرداخته، و یکی از دانشجویان در سوگ شهادت حضرت علی اصغر(ع) مداحی نمود. در پایان از گروه اجرای همایش قدردانی گردید.
گروه : امور فرهنگی, روابط عمومی  |   امتیاز : Article Rating|
برگزاری همایش عاشورایی غنچه پرپربرگزاری همایش عاشورایی غنچه پرپربرگزاری همایش عاشورایی غنچه پرپر