پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 169   |  دفعات بازدید : 3696   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

13 دی, 1394
روز یکشنبه 94/10/13 ساعت 9:30 صبح استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دولتی اقلید در اعتراض به شهادت آیت الله نمر باقر النمر در ساختمان آموزشی دانشگاه تجمع کردند. در این تجمع بعد از بیان مختصری درباره زندگی این فقید شهید، بیانیه­ دانشگاه خوانده شد و پس از آن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آل سعود» سرداده شد.

بیانیه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دولتی اقلید

«اقدام نفرت انگیز جنایت کارانه آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان، توطئه ای صهیونیستی است که به منظور تفرقه افکنی و آتش افروزی میان امت اسلامی صورت گرفته است. ما استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دولتی اقلید این اقدام جنایت کارانه را محکوم می کنیم. بی­گمان خون پاک شهید عزیز، شیخ نمر باقر النمر، به فضل الهی توطئه فتنه گران وهابی ـ صهیونیستی را باطل خواهد کرد و جهان اسلام با آگاهی و هشیاری بیشتر، در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری، متحد خواهند شد و رژیم خبیث و تروریست پرور سعودی با این عمل شنیع، سقوط حکومت ظالمانه خویش را محکم تر کرد و پشتیبانان آنها نیز چون آل خلیفه در بحرین به زودی همراه با این رژیم به ورطه هلاکت خواهند افتاد.

ما این واقعه دلخراش را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری و همه امت اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم و باور داریم که پیام راستین این شهید عزیز به همه آزادی خواهان و حق طلبان جهان خواهد رسید که: هرگز دربرابر ظلم و ستم خاموش ننشینند و باور داشته باشند که پیروز واقعی حق و عدالت است. نَصرُ مِنَ الله و فَتحٌ قریب و بَشّرِالمؤمنین».

تجمع اعتراض آمیز استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دولتی اقلید در اعتراض به شهادت آیت الله نمر باقر النمرتجمع اعتراض آمیز استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دولتی اقلید در اعتراض به شهادت آیت الله نمر باقر النمر