کد خبر: 171   |  دفعات بازدید : 4301   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام جامعه دانشگاهیان «دانشگاه اقلید» به مناسبت اجرای موفقیت آمیز برجام

29 دی, 1394

بار دیگر بیرق عزت و اقتدار ایرانیان بر بلندای دنیا سایه گسترانید و شکوفه دیپلماسی جنگ­ گریز و صلح ­طلب ملت شریف ایران به گُل نشست.

تلاش دولت که در سایه ارشادات بی نظیر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی خامنه ­ای (مدظله العالی) باعث ارتقاء جایگاه و شأن سیاست ایران در جهان گشت و گواهی داد این ملت، سرسوزنی بر سر منافع خود اهل معامله نخواهد بود.

دستگاه دیپلماسی، حرکت در مسیر منافع ملت و تحت امر بودن ولایت فقیه را برای افکار عمومی داخل و خارج ایران به نمایش گذاشت.

نتیجه بخش بودن و به ثمرنشستن تلاش­های دولت در انجام «برجام» بی­ شک مسیر توسعه و شکوفایی همه بخش­های اقتصادی، علمی، عمرانی و پژوهشی را هموارتر خواهد کرد. بی گمان چنانکه مقام معظم رهبری فرمودند: «حلّ مشكلات اقتصادي كشور در گرو تلاش بي‌وقفه و خردمندانه در همه‌ي بخش‌ها در جهت اقتصاد مقاومتي است و رفع تحريم‌ها به تنهائي براي گشايش در اقتصاد كشور و معيشت مردم كافي نيست.» بنابراین بر جامعه دانشگاهی لازم است با استفاده مفید از شرایط پیش آمده عزم خویش را در جهت سربلندی هر چه بیشتر ایران عزیز جزم نماید.

دانشگاه اقلید نیز این اتفاق خجسته را به همه دلسوزان ایران پاک، به ویژه رهبر معظم انقلاب، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، دستگاه دیپلماسی کشور، خانواده­ های معظم شهدا و ایثارگران و همه هم‌میهنان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌نماید.