کد خبر: 186   |  دفعات بازدید : 4364   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تفاهم نامه ی همکاری دانشگاه اقلید با بنیاد نخبگان استان فارس

20 بهمن, 1394
با تایید خداوند متعال در راستای فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان مبنی بر شناسایی و پرورش نیروهای نخبه کشور، در ایام فرخنده دهه فجر و سی و هفتمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه اقلید و بنیاد نخبگان استان فارس امضاء شد.
تفاهم نامه ی همکاری دانشگاه اقلید با بنیاد نخبگان استان فارس

با تایید خداوند متعال در راستای فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان مبنی بر شناسایی و پرورش نیروهای نخبه کشور، در ایام فرخنده دهه فجر و سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه اقلید و بنیاد نخبگان استان فارس امضاء شد.

روز دوشنبه مورخ 19/11/1394 در جلسه ای که با حضور دکتر حیدری ریاست دانشگاه، دکتر شریف رییس بنیاد نخبگان استان فارس و معاون ایشان دکتر فخار زاده، همچنین امام جمعه محترم، رییس آموزش و پرورش  و جمعی از روسا و مدیران دانشگاه­ ها و سازمان های آموزشی شهرستان در دانشگاه اقلید برگزار گردید، اهداف بنیاد نخبگان استان فارس و شیوه همکاری دانشگاه اقلید با این بنیاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه دکتر شریف پس از بیان سخنانی در تعریف نخبه و چگونگی شناسایی و پرورش استعدادهای برتر، گزارشی از عملکرد بنیاد ارائه کردند سپس دکتر فخارزاده به تفصیل درباره نحوه اجرا و نتایج طرح «شهاب» (شناسایی هدایت استعدادهای برتر) پرداختند و اعلام کردند که با توجه به ظرفیت شهرستان اقلید و برخورداری فراوان از استعدادهای برتر، سال آینده طرح شهاب را می توان در این شهر اجرا کرد. در ادامه موارد دیگری از قبیل برگزاری کارگاه های پرورشی، خلاقیت و تبدیل خلاقیت به نوآوری (به ویژه برای دانشجویان سال سوم و چهارم) مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان پس از تشکر و قدردانی از رییس دانشگاه، همه حاضران در جلسه برای اجرای هرچه بهتر تفاهم نامه اعلام آمادگی کردند.

تفاهم نامه ی همکاری دانشگاه اقلید با بنیاد نخبگان استان فارستفاهم نامه ی همکاری دانشگاه اقلید با بنیاد نخبگان استان فارستفاهم نامه ی همکاری دانشگاه اقلید با بنیاد نخبگان استان فارس