کد خبر: 187   |  دفعات بازدید : 6207   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اقلید به مناسبت 22 بهمن

21 بهمن, 1394

«بهار آمده

از سیم خاردار گذشته

حریق شعله گوگردی بنفشه چه زیباست!

هزار آینه جاریست

هزار آینه اینک به همسرایی قلب تو می تپد با شوق»

بار دیگر طنین اتحاد و یکپارچگی ملت ایران در سی و هفتمین سالروز پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی، فضای پاک میهن مان را عطرآگین خواهد کرد و فریادهای پیروزی «الله اکبر»،  «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» لرزه بر جان استکبار جهانی خواهد افکند.

اینک که به پاس سال‌ها فداکاری، ‌ایثار و همت و جهاد در سایه امن ولایت، آرام گرفته‌ایم، تجدید می‌کنیم بیعت خویش را با رهبر کبیر انقلاب و آرمان‌های شهدا با حضور در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن.

ما استادان،‌ کارکنان و دانشجویان دانشگاه اقلید، فردا، همنوا با ملت بزرگ ایران، سرود پیروزی سرخواهیم داد و از همه مردم قدرشناس ایران دعوت می‌کنیم با شرکت در این جشن ملی، همچون سال‌های گذشته، حماسه‌ای شگرف را رقم زنند.

گروه : امور فرهنگی, روابط عمومی  |   امتیاز : Article Rating|