کد خبر: 198   |  دفعات بازدید : 5713   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تعیین سمت کارشناس آموزش و کارشناس فرهنگی دانشگاه

21 فروردین, 1395

در احکامی  از سوی جناب آقای دکتر رنجبر معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه سمت آقای حسینی به کارشناس امور فرهنگی و آقای مومنی به کارشناس امور آموزشی تغییر یافت، در بخشی از این احکام آمده است:

جناب آقای سید روح ­الله حسینی

کارمند محترم مرکز آموزش عالی اقلید

با احترام، بدینوسیله محل کار شما از این تاریخ به عنوان کارشناس امور فرهنگی در حوزه ریاست تعیین می گردد. خواهشمند است خود را به مدیر امور فرهنگی و اجتماعی معرفی نمایید.

از خداوند متعال سلامتی و توفیق خدمت بیشتر برای شما در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) مسألت داریم.

جناب آقای محمد مومنی

کارمند محترم مرکز آموزش عالی اقلید

با احترام، بدینوسیله محل کار شما از این تاریخ به عنوان کارشناس امور آموزشی  تعیین می گردد. خواهشمند است خود را به معاونت آموزشی، دانشجویی و پژوهشی معرفی نمایید.