جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 20   |  دفعات بازدید : 6529   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 آبان, 1392
دهمین جلسه شورای هم اندیشی اساتید با موضوع « درس های عاشورا » در محل دانشگاه دولتی اقلید برگزار گردید. در این جلسه که اساتیدی از دانشگاه دولتی و پیام نور حضور داشتند، ابتدا محمد مومنی دبیر شورای هم اندیشی اساتید نکاتی در مورد واقعه عاشورا و نقش خواص در شکل دهی به فتنه کوفه و مظلومیت امام حسین(ع) و یارانش و در خصوص اینکه اکثر کسانی که رو به روی امام (ع) در روز عاشورا قرار گرفتند از خواص و مردمی بودند که به امام (ع) نامه نوشته و خواهان همراهی با امام (ع) بودند، و نداشتن بصیرت در شناخت حق نیازمند بصیرت مردم و نخبگان است.

در ادامه اساتید گرامی خانم ها حقوقی فرد،میرقادری،صمدی،صالحی،موسوی نژاد و شریفی به ایراد سخن در مورد واقعه کربلا و جامعه امروز پرداختند.

در پایان جناب آقای دکتر حیدری در این خصوص صحبت نمودند و مشکل اصلی جامعه کوفه را ناآگاهی مردم از وضع موجود دانستند. ایشان فرمودند همیشه تاریخ گواه بر بی عدالتی و ظلم و ستم خواص کوفه می باشد.
گروه : شورای هم اندیشی اساتید  |   امتیاز : Article Rating|
دهمین جلسه شورای هم اندیشی اساتید با موضوع درس های عاشورا و نقش خواص کوفه در ایجاد فتنهدهمین جلسه شورای هم اندیشی اساتید با موضوع درس های عاشورا و نقش خواص کوفه در ایجاد فتنه