دوشنبه ، 7 مهر ، 1399
کد خبر: 209   |  دفعات بازدید : 4200   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پاکسازی محیط اطراف دانشگاه توسط گروهی از استادان و کارکنان

18 اردیبهشت, 1395
پاکسازی محیط اطراف دانشگاه توسط گروهی از استادان و کارکنان

روز چهارشنبه مورخ 15/2/95 جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه به همراه گروهی از دانشجویان رشته منابع طبیعی اقدام به پاکسازی محیط اطراف دانشگاه کردند. این اقدام که با همکاری امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صورت گرفت، تپه های اطراف دانشگاه پاکسازی شد.

خانم دکتر رستاد، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، هدف از این حرکت را تقویت انگیزه و احساس مسئولیت نسبت به محیط زیست اعلام کردند و افزودند: هر گونه تشویق دانشجو برای شرکت در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به ویژه حرکت خودجوش گروه پاکسازان محیط زیست باید ابتدا از استادان و کارکنان آغاز گردد؛ چرا که آنها نقش عمده ای در ایجاد انگیزه برای دانشجویان ایفا می کنند.
گروه : امور فرهنگی  |   امتیاز : Article Rating|
پاکسازی محیط اطراف دانشگاه توسط گروهی از استادان و کارکنانپاکسازی محیط اطراف دانشگاه توسط گروهی از استادان و کارکنانپاکسازی محیط اطراف دانشگاه توسط گروهی از استادان و کارکنان