دوشنبه ، 7 مهر ، 1399
کد خبر: 214   |  دفعات بازدید : 4158   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری جشن هفته خوابگاه ها

27 اردیبهشت, 1395
برگزاری جشن هفته خوابگاه ها

روز یکشنبه مورخ 26/2/95 جشنی به مناسبت هفته خوابگاه­ها در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید. در این جشن که با همکاری امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد و دانشجویان بسیاری شرکت کردند، پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، خانم دکتر ظهیری، معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تبریک هفته خوابگاه­ها، و تشکر از دست اندرکاران برگزاری جشن، بیان کردند که هفته خوابگاه­ها بهانه ای برای توجه بیشتر به کیفیت خدمات در این بخش است و معاونت دانشجویی تاکنون با بازدیدهای متعددی که هر ترم از خوابگاه­های دانشجویی داشته، در جهت بهبود وضعیت آنها اقدامات لازم و اساسی انجام داده است.

در ادامه دانشجویان به بیان خاطرات خود از خوابگاه پرداختند و جشن با برنامه­های شاد متنوع به پایان رسید.
گروه : امور فرهنگی  |   امتیاز : Article Rating|
برگزاری جشن هفته خوابگاه هابرگزاری جشن هفته خوابگاه ها