کد خبر: 22   |  دفعات بازدید : 6457   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شرکت اساتید پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید در راهپیمایی 13 آبان

13 آبان, 1392
شرکت اساتید پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید در راهپیمایی 13 آبان
همزمان با یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید، با شکوهی بسیار در راهپیمایی شرکت نمودند.

در این مراسم که از رو به روی ساختمان بسیج تا میدان شهدا برگزار شد، ریاست، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا انزجار خود را از سیاست های خصمانه آمریکا و استکبار جهانی نشان دادند.

شرکت کنندگان ضمن حمایت و تاکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب آمادگی خود را جهت شرکت در همه ی صحنه های انقلاب اعلام داشتند.
شرکت اساتید پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید در راهپیمایی 13 آبانشرکت اساتید پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید در راهپیمایی 13 آبان