کد خبر: 227   |  دفعات بازدید : 7835   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آگهی فراخوان عمومی سرویس ایاب و ذهاب دانشگاه اقلید

19 تیر, 1395

آگهي استعلام بها امور مربوط به ایاب و ذهاب دانشگاه دولتی اقلید

دانشگاه اقلید در نظر دارد به استناد آئين نامه مالي معاملاتي دانشگاه و موسسات آموزش عالي کشور امور مربوط به ایاب و ذهاب  دانشجویان خود را به شرکتها و واحدهای صنفی واجد صلاحیت که مورد تایید مراجع ذیصلاح قانونی باشد واگذار نماید، متقاضیان می توانند از روز یکشنبه مورخ 95/04/20  لغایت شنبه مورخ 95/04/26 با در دست داشتن یک فقره فیش واریزی به مبلغ 300,000 (سیصد هزار) ریال به حساب شماره 2172013032009 (درآمدهای اختصاصی دانشگاه اقلید) نزد بانک ملی شعبه مرکزی جهت دریافت اسناد مناقصه به آدرس  اقلید خیابان حافظ دانشگاه اقلید دفتر معاونت اداری مالی مراجعه و اسناد و مدارک تکمیل شده را حداکثر تا ساعت 12 روز شنبه مورخ 95/04/26 تحویل و رسید دریافت نمایند.

سایر  شرایط فراخوان به شرح ذیل می باشد:

1.       مبلغ تضمین شرکت در فراخوان به مبلغ 100 میلیون ریال که الزاما بایستی ضمانتنامه معتبر بانکی یا چک معتبر بانکهای دولتی باشد.

2.       مبلغ برآورد ، روزانه 2500000 ریال می باشد،

3.       مبلغ پیشنهادی بند 2 برای یک دستگاه اتوبوس و یا دو دستگاه مینی بوس هیوندا می باشد.

4.       به پیشنهادات مخدوش یا مشروط مطلقا ترتیب اثر داده نخواهد شد.

5.       متقاضيان بايستي پيشنهادهاي خود را در سه پاکت دربسته که به ترتیب شامل: پاکت الف: ضمانتنامه یا چک معتبر بانکی - پاکت ب: حاوي اسناد قبول و پذيرش قرارداد مندرج در آگهي فراخوان مناقصه و مستندات عمومي به مهر شرکت کننده در فراخوان. - پاکت ج: نامه رسمي ممهور به مهر شرکت کننده و با ذکر قيمت پيشنهادي تحویل نمایند.

6.       ضمنا کلیه پاکت های بالا در یک پاکت کلی در بسته و  لاک مهر شده ارائه شوند.

7.       ارائه گواهی انجام کار مشابه حداقل دو مورد الزامی است که بایستی در پاکت ب ارائه شوند.

8.       امکانات موجود در حد ضرورت می باشد که متقاضیان می توانند از نزدیک و حضوری بازبینی نمایند

9.       دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادات مختار است

10.   مدت انجام کار از تاریخ95/06/25 لغایت 96/06/25می باشد (با توجه به روزهای کارکرد براساس تشخیص دانشگاه)

11.   هزينه های مربوط به فراخوان به عهده برنده فراخوان مي باشد.

زمان بازگشایی پاکت ها روز یکشنبه مورخ 95/04/27 ساعت 10 صبح دفتر معاون اداری و مالی می باشد متقاضیان در صورت تمایل می توانند حضور داشته باشند.

گروه : امور اداری, روابط عمومی  |   امتیاز : Article Rating|