کد خبر: 26   |  دفعات بازدید : 5652   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی اقلید در خصوص هتک حرمت به بارگاه منور دخت گرامی حضرت علی (ع)

02 مرداد, 1392
بار دیگر دستان جنایتکار گروه‌های تکفیری به هتک حرمت مقدسات اسلامی و این بار بارگاه نورانی عقیله‌ بنی هاشم و قافله سالار حفظ و تبیین نهضت حسینی، دخت گرانقدر حضرت مولی الموحدین، آلوده و منجر به شهادت تعدادی از خادمین و زائرین این حرم شد.

این اقدام شرم‌آور نه تنها در منطق امت اسلامی، بلکه از سوی هر انسان آزاده‌ای در جهان محکوم است و نشان داد که عاملان آن در راه ایجاد اختلاف میان صفوف متحد مسلمانان از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنند و دست به هر بی‌حرمتی خواهند زد.

به نظر می‌رسد هدفی نامقدس در پی این فتنه‌جویی‌ها و کینه‌ورزی‌ها از سوی دشمنان فریب‌خورده و جاهل که با تحریک و حمایت حکام جور کشورهای متاسفانه مسلمان و سکوت خفت‌بار مجامع جهانی دنبال می‌شود، با توجه به حساسیت شیعیان و نگرانی آن‌ها در ادامه‌ اینگونه اقدامات ظالمانه، آماده کردن زمینه‌ ادامه‌ جنگ و آشوب و ایجاد درگیری و کشاندن شیعیان به معرکه‌ نزاع در سوریه است.

در این راستا اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی اقلید، ضمن ابراز انزجار از هتك حرمت آستانه مقدسه حضرت زينب‌(س) و محكوم كردن اين اقدام تروريستي ناجوانمردانه، مسلمانان غيور و آگاه را به حفظ وحدت اسلامي دعوت و از ايجاد كينه‌هاي مذهبي و قومي كه همانا نيت شوم دشمنان قسم خورده‌اسلام است، بر حذر مي‌دارد و اين حادثه‌ جانكاه و خونبار را به ساحت قدسي حضرت بقيه‌الله الاعظم‌(عج)، مقام معظم رهبري، مراجع عظام تقليد، جامعه‌ دانشگاهی و مسلمانان جهان تسليت مي‌گويد و علو درجات براي شهيدان و شفاي عاجل براي مجروحان اين حادثه را از حضرت باري‌تعالي مسئلت مي‌كند.