پنجشنبه ، 13 آذر ، 1399
کد خبر: 2717   |  دفعات بازدید : 1067   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اطلاعیه زمان و نحوه برگزاری کلاس های ورودی های جدید

17 آبان, 1399

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید و با آرزوی موفقیت، سلامتی و بهروزی برای شما عزیزان، هر دانشجو باید اطلاعیه های ثبت نام را به طور کامل و دقیق مطالعه کند. بسیاری از سوال های شما در همین اطلاعیه ها (با مراجعه به این صفحه) پاسخ داده شده است.

اگر بعد از مطالعه اطلاعیه ها، سوالی برای شما پیش بیاید، می توانید با کارشناسان آموزشی به شماره 07144534056 تماس بگیرید.

مهلت ثبت نام اینترنتی تا پایان روز جمعه ۱۶ آبان بوده است. با این حال، لینک ثبت نام برای دانشجویانی که دارای عذر موجه برای عدم ثبت نام هستند، باز خواهد بود و ثبت نام ایشان تایید می شود. بقیه اطلاعات سیستمی فوراً باید بعد از ارسال مدارک پستی تکمیل و نهایی گردد درغیر اینصورت ثبت نام و انتخاب واحد بعد از یک هفته باطل می گردد.

توصیه می گردد هیچ گونه نگرانی نسبت به انجام فرایند ثبت نام و انتخاب واحد نداشته باشید. انتخاب واحد این نیم سال توسط کارشناسان آموزشی صورت می پذیرد. در تمام روزهای تعطیل هم با جدیت بالا فرایند ثبت نام و انجام انتخاب واحد توسط کارشناسان آموزشی رصد و رفع عیب می گردد.

به منظور رفع مشکلات مربوط به ورود به سامانه، فراموشی رمز عبور و پیدا نشدن شماره داوطلبی با مرکز فن آوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با شماره 07144534473 آقای کاظمی تماس گرفته شود.

کلاس ها از روز دوشنبه 19 آبان آغاز می شود. و همه ی دانشجویانی که از طریق سیستم انتخاب واحد شده اند، باید در تمامی کلاس ها به صورت آنلاین حاضر شود.

برای اطلاع از نحوه ورود به کلاس ها و دریافت نرم افزار های مورد نیاز روی لینک زیر کلیک کنید.

راهنمای نحوه ورود به کلاس های مجازی

گروه : امور آموزشی  |   امتیاز : Article Rating|