پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 33   |  دفعات بازدید : 5157   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار اعضای بسیج اساتید دانشگاه با امام جمعه محترم شهرستان اقلید

27 فروردین, 1392
دیدار  اعضای بسیج اساتید دانشگاه با  امام جمعه محترم شهرستان اقلید
در آستانه شهادت حضرت فاطمه‌الزهرا(س) مصادف با 92/01/23 اعضای بسیج اساتید مرکز آموزش عالی اقلید با حجت‌الاسلام طالبی امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند. در این دیدار ابتدا دهقان مسئول بسیج اساتید مرکز آموزش عالی اقلید ضمن ارائه گزارشی از روند شکل‌گیری و برنامه‌های انجام شده و در دست اجرا از حمایت‌های بی‌دریغ امام جمعه محترم و ریاست محترم مرکز آموزش عالی آقای دکتر حیدری تشکر نموده و خواستار ارائه راهنمایی و ارشادات لازم برای پیشبرد برنامه های این مجموعه دانشگاهی از حضور امام جمعه محترم شد.
در ادامه مسئولین واحدهای مختلف بسیج اساتید به بیان دیدگاه های خود پرداختند. سپس حجت‌الاسلام طالبی ضمن بیان مشروحی از وظایف خطیر این مجموعه ارشادات لازم را بیان کرده و مسیر اصلی حرکت را ، پیروی از فرامین مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی) دانستند و در انتها برای اعضا بسیج اساتید مرکز آموزش عالی آرزوی موفقیت و پیروزی در زمینه‌های مختلف معنوی و علمی نمودند.
دیدار  اعضای بسیج اساتید دانشگاه با  امام جمعه محترم شهرستان اقلیددیدار  اعضای بسیج اساتید دانشگاه با  امام جمعه محترم شهرستان اقلید