چهارشنبه ، 1 بهمن ، 1399
کد خبر: 3729   |  دفعات بازدید : 159   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست رئیس دانشگاه دولتی اقلید با اعضای هیات علمی

29 آذر, 1399
نشست رئیس دانشگاه دولتی اقلید با اعضای هیات علمی

دکتر مهدی  زارعی روز شنبه مورخ ۹۹/۰۹/۲۹ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ در محل سالن جلسات دانشگاه با اعضای هیات علمی دیدار کرد.

جلسه با تلاوت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید.
سپس رییس جدید مرکز ضمن تبریک هفته پژوهش و تشکر از فعالیت های آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی، به تبیین برنامه های کلان و چشم انداز بلند مدت مرکز پرداخت. همچنین دکتر زارعی از همه اعضا برای همدلی و تلاش و برنامه ریزی بیشتر جهت رسیدن به اهداف مرکز دعوت بعمل آورد.
در ادامه اعضای هیات علمی مرکز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون شرایط مرکز پرداختند. مباحث آموزشی، حمایت بیشتر از طرح های پژوهشی، نیازها و الویت های زیرساختی مرکز و تقویت نیروی انسانی مرکز از جمله موضوعات مطرح شده بود.

در پایان، رئیس مرکز ضمن قدردانی از مباحث تخصصی مطرح شده، ابراز امیدواری کرد در کوتاهترین زمان ممکن و با مشارکت همه اعضای هیات علمی و کارکنان مرکز موضوعات مطرح شده به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسد.

گروه : روابط عمومی  |
نشست رئیس دانشگاه دولتی اقلید با اعضای هیات علمینشست رئیس دانشگاه دولتی اقلید با اعضای هیات علمینشست رئیس دانشگاه دولتی اقلید با اعضای هیات علمی