چهارشنبه ، 1 بهمن ، 1399
کد خبر: 3731   |  دفعات بازدید : 158   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار جمعی از همکاران مرکز آموزش عالی اقلید با امام‌ جمعه شهرستان

01 دی, 1399
دیدار جمعی از همکاران مرکز آموزش عالی اقلید با امام‌ جمعه شهرستان

جمعی از همکاران مرکز آموزش عالی اقلید در روز یکشنبه مورخ ۹۹/۰۹/۳۰ ساعت ۱۱ با حجت الاسلام والمسلمین طالبی نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند.

دکتر زارعی رئیس مرکز آموزش عالی اقلید در این دیدار ضمن تبریک هفته وحدت حوزه و دانشگاه، گفت : یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه اقلید، توجه به اجرای برنامه‌های فرهنگی مطابق با ارزش‌های ناب اسلامی است و مرجع این برنامه‌ها دفاتر ائمه جمعه  و نهاد  مقام معظم رهبری  در دانشگاه ها هستند تا بتوانیم با استفاده از رهنمودهای حکیمانه و عالمانه این بزرگواران در اجرای صحیح آن گام‌های مثبتی برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین طالبی نیز گفت: شکوفایی بهار علم و دانش در سرزمین ایران اسلامی در موقعیت حساس فعلی کشور به حضور و تلاش بیشتر جوانان دانشجو و نخبگان دانشگاهی نیازمند است تا حوزه تولید ملی رشد بیشتری پیدا کرده و میزان وابستگی به خارج از کشور به صفر برسد.

نمابنده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان اقلید نقش استاد را در تاثیرپذیری دانشجو بسیار کلیدی دانستند و خواستار  اهتمام ورزی کلیه اساتید به پرورش روحیه انقلابی و فرهنگ اسلامی به همراه رشد علمی و موفقیت های آن در دانشجویان شد.
در پایان دکتر زارعی رئیس مرکز آموزش عالی اقلید  به پاس قدردانی از حمایت های همه جانبه امام جمعه محترم‌شهرستان و رهنمودهای ایشان به جامعه ی علمی اقلید و همچنین بزرگداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، لوحی به رسم یادبود تقدیم ایشان نمودند.

گروه : روابط عمومی  |
دیدار جمعی از همکاران مرکز آموزش عالی اقلید با امام‌ جمعه شهرستاندیدار جمعی از همکاران مرکز آموزش عالی اقلید با امام‌ جمعه شهرستان