دوشنبه ، 23 فروردین ، 1400
کد خبر: 3733   |  دفعات بازدید : 519   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست مجازی ریاست محترم دانشگاه با اساتید

02 دی, 1399
نشست مجازی ریاست محترم دانشگاه با اساتید

نشست مجازی ریاست محترم دانشگاه با اساتید، دوشنبه شب مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۱ ساعت ۲۰ برگزار گردید.

🔹در این نشست پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، دکتر مهدی زارعی ریاست دانشگاه ضمن خیرمقدم به اساتید و مدعوین با اشاره به اینکه در دانشگاه با سه دسته اساتید، دانشجویان و کلاس های مجازی و آموزش مواجه هستیم به بیان توصیه های لازم جهت افزایش کیفیت امور و تعامل سازنده بین اساتید و دانشجویان در کلاس های درس و نحوه ارزیابی از دانشجویان اشاره کردند.
پس از آن دکتر سجاد رنجبر، مدیر امور آموزشی و دانشجویی نکات مهم آموزشی را بیان کرده و خاطر نشان کردند امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت غیرحضوری و مجازی بوده و اساتید پوشه کاری از نحوه برگزاری امتحان را به آموزش دانشگاه ارسال نمایند.
در ادامه مهندس عماد کاظمی به آموزش سامانه مودل و نحوه طراحی سوالات امتحان پرداختند.
این جلسه با پرسش و پاسخ اساتید به اتمام رسید.

گروه : امور آموزشی  |   امتیاز : Article Rating|
نشست مجازی ریاست محترم دانشگاه با اساتیدنشست مجازی ریاست محترم دانشگاه با اساتید