چهارشنبه ، 1 بهمن ، 1399
کد خبر: 3735   |  دفعات بازدید : 290   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با رئیس مرکز آموزش عالی این شهرستان دیدار کرد

02 دی, 1399

آقای دکتر نظری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید  به همراه جمعی از همکاران، صبح روز سه شنبه دوم دی ماه  با رئيس مرکز آموزش عالی آقای دکتر زارعی ديدار و گفتگو نمود .
  در اين ديدار صميمی که در دفتر رياست مرکز آموزش عالی  برگزار گرديد، دکتر نظری ضمن ابراز خرسندی از انتصاب دکتر زارعی در پست جدید ، بر تعاملات و همکاری های فی مابين تاکید ورزیدند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اقلید آمادگی کامل دارد تا با مرکز آموزش عالی در زمینه‌ اجرای برنامه‌های  مشترک  علمی،فرهنگی و پژوهشی همکاری نماید.
رئیس مرکز آموزش عالی اقلید ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر نظری و همکاران   در این دانشگاه، بیان داشت: امیدوارم این نشست باب جدیدی برای همکاری های علمی و دانشگاهی ایجاد نماید.