دوشنبه ، 23 فروردین ، 1400
کد خبر: 3752   |  دفعات بازدید : 161   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افتتاح اتاق تندرستی مرکز آموزش عالی اقلید

18 اسفند, 1399
افتتاح اتاق تندرستی مرکز آموزش عالی اقلید

وز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه و تعدادی از کارمندان دانشگاه، بعداز اقامه نماز ظهر و عصر، اتاق سلامت مرکز آموزش عالی اقلید افتتاح و بطور رسمی آغاز به کار کرد. در حاشیه افتتاح این مکان ورزشی، دکتر زارعی رئیس محترم مرکز، با اشاره به ضرورت حفظ و ارتقاء روحیه نشاط و سرگرمی در محیط دانشگاه، بر بالابردن امکانات و سرانه فضاهای ورزشی و سرگرمی سرپوشیده و رو باز در جهت ایجاد روحیه همکاری و مودت میان کارمندان، اساتید و دانشجویان و به طبع آن ارتقاء کمی و کیفی خدمات علمی و فرهنگی، تاکید نمودند.

گروه : شورای تربیت بدنی  |
افتتاح اتاق تندرستی مرکز آموزش عالی اقلیدافتتاح اتاق تندرستی مرکز آموزش عالی اقلیدافتتاح اتاق تندرستی مرکز آموزش عالی اقلید