دوشنبه ، 23 فروردین ، 1400
کد خبر: 3755   |  دفعات بازدید : 107   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

30 اسفند, 1399
پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی اقلید به مناسبت عید نوروز و اعیاد شعبانیه

رئیس مرکز آموزش عالی اقلید در پیامی فرا رسیدن عید نوروز و اعیاد شعبانیه را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
متن پیام آقای دکتر مهدی زارعی  به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

عید نوروز و بهار طبیعت، که با اعیاد خجسته شعبانیه همراه است را به همه هم میهنان عزیز بویژه دانشجویان، دانشگاهیان، همکاران گرامی و خانواده محترمشان تبریک عرض می نمایم.
در طول سال ۱۳۹۹شاهد موفقیت‌های در مرکز بوده‌ایم که در سایه همّت تمامی ارکان دانشگاه، اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز به دست آمده است. امیدوارم و از خدای بزرگ می‌خواهم سال پیش رو را بر مردم ما مبارک گرداند، موانع و مشکلات را از پیش پای ملت ما بردارد و نیکوترین خیر و صلاح را رقم زند.
سال جدید را با امیدواری به ذات حضرت حق آغاز می کنیم و منویات مقام معظم رهبری در زمینه شعار امسال مبنی بر  "تولید،پشتیبانی، مانع زدایی ها"
را چراغ راه خود قرار می دهیم.

دکتر مهدی زارعی
رییس مرکز آموزش عالی اقلید