جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 38   |  دفعات بازدید : 4838   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی کابینه دولت تدبیر و امید برگزار گردید.

28 مرداد, 1392
جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی کابینه یازدهم در دانشگاه دولتی اقلید با حضور اساتید محترم دانشگاه دولتی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید . در این جلسه ابتدا آقای محمد مومنی دبیر شورای هم اندیشی اساتید گزارشی از عملکرد این شورا در زمینه های مختلف پرداخت و سپس به موضوع اشاره و دلایل رای اعتماد بالا به برخی از وزیران پیشنهادی و همچنین نکات کمرنگ بودن و یا عدم رای اعتماد مجلس به بعضی از وزیران پیشنهادی را از جمله نکات قابل تامل دانست.
در ادامه جناب آقای دکتر حیدری ریاست محترم دانشگاه دولتی اقلید علل رای اعتماد مجاس به سه وزیر پیشنهادی وزارت خانه های مهم آموزش و پرورش ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و ورزش و جوانان را اهمیت این سه وزارت خانه دانست. که به امور پرورش نوجوانان و جوانان و آینده سازان می پردازد. سپس هریک از اساتید بخصوص استادان گرامی عابدینی،سالاری و دهقان علت رای اعتماد بالا به وزیر اقتصاد را ناشی از اهمییت معیشت مردم و اقتصاد دولت تدبیر و امید دانستند.
گروه : شورای هم اندیشی اساتید  |   امتیاز : Article Rating|