جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 39   |  دفعات بازدید : 4834   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

هفتمین جلسه شورای هم اندیشی اساتید با موضوع تحولات جدید خاورمیانه برگزار گردید.

28 تیر, 1392
هفتمین جلسه شورای هم اندیشی اساتید با موضوع تحولات جدید خاورمیانه در مرکز آموزش عالی اقلید مورخ 1392/04/26برگزار گردید.
دراین جلسه که اساتید محترم دانشگاه های دولتی ، پیام نور و دانشگاه فرهنگیان حضور داشتند تحولات جدید خاورمیانه مورد نقد و بررسی قرار گرفت دراین جلسه که با محوریت تحولات اخیر مصر صورت گرفت ابتدا محمد مومنی دبیر شورای هم اندیشی اساتید به بیان موضوع پرداخت و علل کاهش محبوبیت محمد مرسی در میان مردم و سیاسیون مصر و شبه کودتای ارتش برعلیه مرسی مورد بررسی قرار داد و سپس هریک از اساتید محترم به بیان نظرات و نقد سیاست های محمد مرسی و ارتش مصر پرداختند، و اشتباهات محمدمرسی در عرصه سیاست داخلی و خارجی مصر را مهمترین عامل کاهش محبوبیت وی و دری نهایت شبه کودتای ارتش علیه او دانستند.
گروه : شورای هم اندیشی اساتید  |   امتیاز : Article Rating|