جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 42   |  دفعات بازدید : 6356   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی تطبیقی 10 دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران

27 فروردین, 1392
چهارمین جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی 10 دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران تشکیل گردید. در این جلسه حضار محترم که از دانشگاه‌های مختلف در مرکز آموزش عالی برگزار گردید. ابتدا آقای مومنی دبیر شورای همایش اساتید مرکز به بیان آمار، ارقام و نتایج مربوط به 10 دوره انتخابات پرداخت و درصد حضور مردم و تاریخچه 10 دوره انتخابات قبلی را مورد بررسی قرار داد و سپس هریک از مدعوین که از دانشگاه‌های مختلف که در جلسه حضور داشتند به بیان دیدگاه‌ها و نقاط قوت هر دوره نسبت به دوره قبل پرداختند و سیر صعودی میزان مشارکت مردم در انتخابات را مهم‌ترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی ایران دانستند. و داشتن بصیرت را طبق منویات مقام معظم رهبری مهم‌ترین عامل برای انتخاب فرد اصلح بیان کردند و بصیرت را لازمه وحدت دانستند.
گروه : شورای هم اندیشی اساتید  |   امتیاز : Article Rating|