کد خبر: 78   |  دفعات بازدید : 6771   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 مهر, 1393
تسلیت رحلت آیت الله مهدوی کنی (ره)

رحلت عالم انقلابی آیت الله مهدوی کنی جامعه علمی و دانشگاهی را در غم و اندوه فرو برد. این عالم بزرگ و منادی تقوا و اخلاق در دوران رژیم گذشته با تحمل شکنجه های فراوان، همواره یار امام راحل(ره) و یاور مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تابع محض ولایت فقیه بود.
ایشان در طول عمر پر برکت خود در پست های کلیدی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش آفرینی کرد و از چهره های ارزشمند انقلاب بود که هیچگاه از مسیر ارزشها خارج نشد. وی هم در عرصه فقاهت و تربیت شاگردان فاضل، و هم در عرصه اخلاق و تهذیب نفوس، پیشتاز و برخوردار از جایگاهی بسیار والا و برجسته بود. رحلت ایشان، بی شک مصیبتی بزرگ برای جامعه علمی کشور و ارادتمندان آن بزرگوار است که سالهای متمادی از تعالیم سازنده و آگاهی بخش ایشان بهره مند می گشتند.

این ضایعه را به محضر ولی عصر (عج)، مقام عظمای ولایت، جامعه ی دانشگاهی و عموم ملت شریف ایران تسلیت گفته، علو درجات آن فقید سعید را از خداوند متعال مسألت می نماییم.

گروه : روابط عمومی  |