کد خبر: 811   |  دفعات بازدید : 4822   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

28 شهریور, 1395

محضر گرامی اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز

یک بار دیگر عطر حضور پرشور و نشاط دانشجویان عزیز و گرامی فضای دانشگاه دولتی اقلید را معطر کرده است. جوانان پر تلاش و پاک نهادی که امید آینده ایران اسلامی عزیزمان هستند. اینجانب ضمن تبریک خالصانه به محضر همه اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، خیر مقدم به دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان ورودی جدید، لازم می­ دانم مطالبی را به محضر شما عرض نمایم:

تلاش مستمر و لطف خدای متعال توفیق حضور در دانشگاه را برای شما فراهم نمود. این موفقیت پایان یک راه طولانی نیست بلکه شروع یک مسیر تازه است در این راه همان تلاش مستمر و تکیه بر لطف خدای متعال به علاوه هوشیاری و بصیرت تضمین کننده موفقیت­ های شما دانشجویان عزیز است. دانشجویان عزیز ورودی جدید می ­دانند که آنچه که در رشد و ترقی انسان لازم است تنها داشتن بال دانش نیست؛ چرا که با داشتن همه پیشرفت های بشریت در علوم مختلف، هنوز جنگ و خونریزی، فقر و فساد، بی عدالتی و خوی استکبارمنشی ضربات سهمگین بر پیکره انسانیت وارد کرده است. اسلام عزیز علاوه بر تاکید فراوان بر دانش اندوزی و تعقل و تفکر سازنده بال دیگری هم برای پرواز انسان ترسیم نموده است و آن معنویت، تقوا، و ایمان به خداوند متعال است، جمع بین علم و ایمان، عقلانیت و معنویت ره آورد اسلام عزیز و اهل بیت علیهم السلام است. نکته ای را به دانشجویان عزیز و محترم عرض می­ نمایم: شما سرمایه­ های این دانشگاه هستید و همان گونه که خود می ­دانید شما الگوهای نزدیکی هستید که دیگران از ادب و تلاش مستمرتان، هوشیاری و ایمانتان درس­ ها می­ گیرند. هرکس در هرکجا که باشد، اگر به وظیفه ای که مقابل هم نوعان خود دارد، عمل کند مطمئن باشد که هر روزش بهتر از دیروز خواهد بود. در پایان به اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به عنوان برادر کوچکتان نکته ­ای جهت یادآوری عرض می ­نمایم. بدون هیچ اغراقی سرمایه­ های بی بدیل عرصه­ های علمی شمایید. با شناختی که بنده  از دوستان عزیزم دارم با دلسوزی و هوشیاری مسائل مختلف را رصد می ­کنند. دانشجویان ما فرزندان ما می ­باشند، همان گونه که برای درس و تحصیل فرزندانمان پیگیر و حساس هستیم، برای اخلاق و معنویت آن ها نیز به مراتب بیشتر توجه می کنیم. ما اگر دست در دست هم با تکیه بر اخلاق اسلامی، همت کنیم، مطمئنیم این دانشگاه را به جایگاه واقعی ­اش می­ رسانیم. در پایان ضمن ابراز ارادت و محبت دوباره به همه عزیزانم، از خداوند عاقبت به خیری همه را خواستارم.