جمعه ، 24 مرداد ، 1399
کد خبر: 840   |  دفعات بازدید : 4512   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه

25 آذر, 1395
برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه

روز سه شنبه مورخ 95/9/23 جشنواره ورزشی مسابقات همگانی دانشگاه برگزار شد. نخستین برنامه, ساعت 7 الی 8 صبح با پیاده روی دانشجویان از جلوی خوابگاه الزهرا (س) تا محل دانشگاه صورت گرفت. در این پیاده روی رئیس محترم دانشگاه, معاونان, استادان و جمعی از کارکنان نیز حضور داشتند. در پایان,طی قرعه کشی به دانشجویان منتخب هدایایی داده شد. در ادامه این جشنواره, ساعت 11 الی 13 مسابقه طناب کشی و روپایی برادران، و در تاریخ 95/9/25 مسابقه شوت فوتسال و گل کوچک سه نفره برگزار گردید، به دانشجویان برگزیده طی مراسمی هدایایی اهدا می گردد.

گروه : شورای تربیت بدنی  |   امتیاز : Article Rating|