پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 853   |  دفعات بازدید : 3998   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مناظره اساتید با موضوع نقدوبررسی نظام آموزش عالی کشور

09 اسفند, 1395
روز یکشنبه مورخ 95/12/8 , ساعت 11:30 الی 13:15 مناظره اساتید با موضوع "نقد نظام آموزش عالی کشور" در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. در این مناظره که ریاست محترم دانشگاه دولتی, آقای دکتر حیدری, رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید, آقای دکتر امیری, حاج آقا دکتر طوسی و جمعی از استادان و دانشجویان حضور داشتند, نظریات و دیدگاه هایی انتقادی در زمینه نظام آموزش عالی کشور صورت گرفت. ابتدا دکتر صابر, عضو هیأت علمی گروه آمار و کاربردها, ضمن نقد ضعف اختراع و اکتشاف در نظام دانشگاهی, به برخی از مشکلات آموزشی و تربیتی نیز اشاره کردند. سپس دکتر رنجبر, عضو هیأت علمی گروه ریاضیات و کاربردها, ضمن ارائه تاریخچه مختصری از ایجاد نظام آموزش عالی و دسته بندی سه نسل برای این نظام, کشور ایران را جزء دانشگاه هایی قلمداد کردند که در حال گذار از دانشگاه های نسل دوم به دانشگاه های نسل سوم است.  آقای دکتر عابدینی, رشته مدیریت آموزشی, نیز مباحثی را در حوزه تفاوت های مدیریت آموزشی در نظام داخل و خارج از ایران مطرح کردند. در این میان چند تن از دانشجویان هم به بیان محاسن و معایب نظام آموزش عالی پرداختند. در پایان حاج آقا دکتر طوسی, فوق دکترای جامعه شناسی, ضمن اشاره به شیوه مواجهه مردم ایران با صنعت و تکنولوژی در دوره قاجار, اصل بومی سازی علم و صنعت در کشور را مطرح کردند و از دانشجویان خواستند ضمن مطالعه دقیق دو نظام آموزشی حوزه و دانشگاه و استفاده از تجربیات کشورهای مختلف, برای رهایی از معایب کنونی نظام آموزش عالی کشور راهکارهایی در نظر بگیرند.
گروه : امور فرهنگی  |   امتیاز : Article Rating|