پنجشنبه ، 10 مهر ، 1399
کد خبر: 854   |  دفعات بازدید : 5714   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

یادواره شهدای دانشجو, طلبه و شهدای مدافع حرم

09 اسفند, 1395
یادواره شهدای دانشجو, طلبه و شهدای مدافع حرم
روز دوشنبه مورخ 95/12/9 به مناسبت ایام فاطمیه از سوی بسیج دانشجویی با همکاری دانشگاه های شهرستان برنامه یادواره شهدای دانشجو, طلبه, مهندس, ورزشکار و شهدای مدافع حرم برگزار گردید. در این مراسم که با حضور پرشور مسئولان شهرستان, دانشجویان و اساتید برگزار شد, پس از سخنرانی کوتاه امام جمعه محترم و بزرگداشت یاد شهدا, سردار عبدالفتاح اهوازیان سخنرانی کردند. ایشان ضمن اشاره به مقام بزرگ شهدا, به ویژه شهید علم الهدی و نقش مهم ایشان در برهه های حساس پیش از انقلاب و جنگ تحمیلی, دانشجویان را به بصیرت دینی دعوت کردند. سپس نسبت به عملکرد برخی مسئولان انقلاب و بی توجهی به شهدای مدافع حرم انتقاد کردند.
گروه : امور فرهنگی, روابط عمومی  |   امتیاز : Article Rating|
یادواره شهدای دانشجو, طلبه و شهدای مدافع حرمیادواره شهدای دانشجو, طلبه و شهدای مدافع حرمیادواره شهدای دانشجو, طلبه و شهدای مدافع حرم