پیام رییس مرکز به مناسبت روز قدس

مرکز آموزش عالی اقلید

مطالب مرتبط

photo_2026-08-29_13-46-23

کسب عنوان کانون برتر با نشان برنزی هشتمین همایش ملی همیاران سلامت، توسط کانون همیاران سلامت روان

photo_2026-08-21_13-12-14

فاز نخست پارکینگ خورشیدی مرکز آموزش عالی اقلید در آستانه بهره‌برداری

photo_2026-08-18_21-04-42

بهره‌برداری از ایستگاه گاز اختصاصی مرکز آموزش عالی اقلید

photo_2026-07-20_23-32-53

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت علمی مرکز آموزش عالی اقلید

photo_2026-06-09_21-12-04

معرفی سرآمدان آموزشی مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اخبار

مرکز آموزش عالی اقلید مجوز راه‌اندازی رشته کاردانی امور تربیتی را دریافت کرد

روز قدس یکی از جلوه های حقیقی اتحاد و انسجام دنیای اسلام است.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

متاسفانه در سال های اخیر برخی از کشورهای مرتجع عربی با طرح عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس، موجبات وحشی گری، ترور، اشغال و سرکوب هرچه بیشتر جبهه مقاومت و جنبش های ضد صهیونیستی را فراهم نموده اند، همین امر باعث شده که اسرائیل بواسطه حمایت های آمریکا و کشورهای غربی از یک سو و خیانت، بی تفاوتی و غفلت کشورهای عربی از سوی دیگر به کشتار، ترور و اشغال گسترده تری دست بزند که اوج این وحشی گری را در ترور سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را شاهد بودیم.
در چنین روزگاری که تمام ابرقدرت‌های جهان تلاش داشتند نام فلسطین را در تاریخ به فراموشی بسپارند بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) با نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس مسیر معادلات دنیای استکبار را به هم ریخت و این ابتکار جاویدان ظلم وارد شده بر مردم فلسطین را هر سال به جهانیان یادآوری می‌کند.

این تدبیر جهانی امام خمینی(ره) در ماه مبارک رمضان، تبدیل به نمادی برای مبارزه با ظلم توسط تمام آزادی‌خواهان جهان و موجب وحدت بیشتر مسلمانان جهان با آرمان مشترک آزادی قدس شریف شده و امروزه نیز ملت بزرگ ایران و دیگر مسلمانان جهان با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه ای(دامة برکاته) در مقابل اشغال گری، ظلم و ترور این رژیم غاصب ایستاده اند تا به فضل الهی و حفظ وحدت این عده سرطانی نابود گردد.

با توجه به اینکه راهپیمایی جهانی روز قدس در هر سال موجب دلگرمی مردم مظلوم فلسطین و تمام مظلومان جهان می‌شود و خشم و عصبانیت اشغالگران صهیونیست و حامیان آن‌ها را رقم می‌زند، اینجانب ضمن آرزوی تعجیل در فرج یگانه منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) و اضمحلال کفر و ظلم در سراسر جهان، از همکاران، اساتید، دانشجویان و مردم شریف شهرستان اقلید دعوت می نمایم که همچون گذشته دوشادوش یکدیگر در راهپیمایی روز قدس برای حق طلبی و حمایت از برادران و خواهران دینیمان قدم برداشته و ادای وظیفه نمائید.

 

با آرزوی توفیق الهی
دکتر مهدی زارعی
رئیس مرکز آموزش عالی اقلید

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم