با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرکز آموزش عالی شهرستان اقلید صورت می گیرد: توسعه و ترویج فرهنگ تعاونی و کارآفرینی و ایجاد تعاونی های دانشجویی و اساتید در مرکز آموزش عالی شهرستان اقلید

مرکز آموزش عالی اقلید

مطالب مرتبط

اخبار

جهش عمرانی و بودجه‌ای مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

photo_2025-12-20_10-59-05

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز آموزش عالی اقلید و پایانه صادراتی عام شمال فارس

photo_2025-12-12_19-32-02

معرفی دستاوردهای مرکز آموزش عالی اقلید در برنامه «تبلور اراده» در شبکه سراسری رسانه ملی ( شبکه آموزش)

اخبار

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی میان مرکز آموزش عالی اقلید و شرکت فولاد اقلید پارس

اخبار

اجرای عملیات کابل‌کشی برق ساختمان جدید مرکز با اعتباری بیش از یک میلیارد تومان

اخبار

اجرای رمپ ساختمان مرکز آموزش عالی اقلید

رئیس مرکز آموزش عالی شهرستان اقلید از انعقاد تفاهم نامه همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این مرکز آموزش عالی در راستای راهبردهای تحول تعاون اقتصادی و سیاست های کلان آموزشی کشور خبر داد و عنوان داشت: ایجاد و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی و اجرایی بین این دو مجموعه، ترویج فرهنگ کار جسمی در قالب تعاونی و کمک به شکل گیری و توسعه تعاونی های دانش بنیان و حمایت ويژه از آن ها در عرصه تولید و خدمات ازجمله مفاد این تفاهم نامه است.

دکتر زارعی افزود: هدایت، تشویق و سازماندهی اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز آموزش عالی شهرستان اقلید جهت راه اندازی تعاونی های دانشجویی، تعاونی کارکنان، تعاونی اساتید و دیگر تعاونی ها و مشاوره و تسهیل روند ثبت تعاونی توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه می باشد.

وی همچنین به دیگر بندهای این تفاهم‌نامه، استفاده از ظرفیت مرکز آموزش عالی برای برگزاری کارگاه های مشترک کارآفرینی و نوآوری، برپایی نمایشگاه ها و دوره های مهارت آموزی و… اشاره و تصریح کرد: به منظور پیشبرد اهداف و اجرای تفاهم‌نامه مذکور، کارگروهی مشترک تشکیل و در مرکز آموزش عالی شهرستان اقلید مستقر شده و راهبرد و برنامه های کلان اجرایی رویکرد تفاهم‌نامه را بررسی و عملی می کند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم