مرکز آموزش عالی اقلید به پنجره واحد خدمات دولتی متصل شد

مرکز آموزش عالی اقلید

مطالب مرتبط

photo_2026-06-09_21-12-04

معرفی سرآمدان آموزشی مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اخبار

مرکز آموزش عالی اقلید مجوز راه‌اندازی رشته کاردانی امور تربیتی را دریافت کرد

اخبار

جهش عمرانی و بودجه‌ای مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اطلاعیه

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع كارشناسى آزمون سراسرى سال تحصیلی 1405-1404

اطلاعیه

اطلاعیه زمان برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول 1405-1404

1767006852-695262846a12b-photo23118162517

اختتامیه مشترک جشنواره‌های حرکت و رویش و هفته پژوهش در مرکز آموزش عالی اقلید برگزار شد

با پیگیری و هماهنگی مدیریت فناوری اطلاعات‌ مرکز با اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت عتف، در راستای تحقق دولت الکترونیک بر اساس تکالیفی که در بند (و) تبصره 7 قانون بودجه 1401 کل کشور ابلاغ شده است اتصال به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی و به تبع آن اتصال به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند از تاریخ 1402/4/11 برقرار گردید و در این بستر امکان ارائه خدمات فراهم شده است.

تکالیف قانونی در قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و با عنایت به الزامات ابلاغی مصوبه جلسه بیست و چهارم شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور، مهمترین شاخص پایش دهمین دوره دولت الکترونیکی بحث اتصال به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است.

شایان ذکر است پنجره واحد خدمات دانشگاهی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور ارائه خدمات گوناگون به دانشجویان، دانشگاه‌ ها، پژوهشگاه‌ ها و سایر افراد راه اندازی شده است. کاربران می توانند با ورود به این سامانه اقدام به انجام امور مورد نیاز خود نموده و به آسانی به سایت های آموزش عالی دسترسی داشته باشند.
کاربران می توانند با مراجعه به نشانی سایت usw.msrt.ir و سپس لاگین کردن از طریق دولت من به سامانه های مورد نیاز خود دست پیدا کنند. لیست دانشگاه های متصل به درگاه خدمات هوشمند با مراجعه به صفحه ذکر شده قابل مشاهده است.