بازدید گروه منابع طبیعی، آمار و فیزیک مرکز از سد ملاصدرا، بادام کاری های منطقه دژکرد و جنگل بلوط ایرانی منطقه زاگرس

مرکز آموزش عالی اقلید

مطالب مرتبط

photo_2026-08-29_13-46-23

کسب عنوان کانون برتر با نشان برنزی هشتمین همایش ملی همیاران سلامت، توسط کانون همیاران سلامت روان

photo_2026-08-21_13-12-14

فاز نخست پارکینگ خورشیدی مرکز آموزش عالی اقلید در آستانه بهره‌برداری

photo_2026-08-18_21-04-42

بهره‌برداری از ایستگاه گاز اختصاصی مرکز آموزش عالی اقلید

photo_2026-07-20_23-32-53

ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت علمی مرکز آموزش عالی اقلید

photo_2026-06-09_21-12-04

معرفی سرآمدان آموزشی مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اخبار

مرکز آموزش عالی اقلید مجوز راه‌اندازی رشته کاردانی امور تربیتی را دریافت کرد

 به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی اقلید، بازدید گروه منابع طبیعی، آمار و فیزیک مرکز از سد ملاصدرا، بادام کاری های منطقه دژکرد و جنگل بلوط ایرانی منطقه زاگرس در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ انجام گرفت.

 در این بازدید که توسط گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه مرکز برگزار گردید، دانشجویان با مسایل هیدرولوژی سد ملاصدرا و حوضه آبخیز آن آشنا شدند.
در ادامه این اردوی علمی و در طی بازدید از بادام کاری های منطقه دژکرد، اساتید گروه منابع طبیعی در مورد رقم های کاشته شده در این منطقه و همچنین مسایل مرتبط با کاشت دیم این ارقام برای دانشجویان توضیحاتی ارایه نمودند.

همچنین در پایان، بازدید از جنگل های زاگرس واقع در طبیعت یاسوج نیز انجام گردید و دانشجویان از نزدیک با گونه های درختی واقع در این منطقه آشنا شدند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم