برگزاری جلسه هیات امنای پژوهش سراهای سینا و باقرالعلوم العلوم(ع) اقلید

مرکز آموزش عالی اقلید

مطالب مرتبط

photo_2026-06-09_21-12-04

معرفی سرآمدان آموزشی مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اخبار

مرکز آموزش عالی اقلید مجوز راه‌اندازی رشته کاردانی امور تربیتی را دریافت کرد

اخبار

جهش عمرانی و بودجه‌ای مرکز آموزش عالی اقلید در سال ۱۴۰۴

اطلاعیه

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع كارشناسى آزمون سراسرى سال تحصیلی 1405-1404

اطلاعیه

اطلاعیه زمان برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول 1405-1404

1767006852-695262846a12b-photo23118162517

اختتامیه مشترک جشنواره‌های حرکت و رویش و هفته پژوهش در مرکز آموزش عالی اقلید برگزار شد

دکتر مهدی زارعی به عنوان عضو هیات امنای پژوهش سراهای دانش آموزی آموزش و پرورش اقلید در سومین جلسه آن که با حضور مدیر آموزش و پرورش، رییس دانشگاه فرهنگیان، مدیران پژوهشسراهای دانش آموزی و نماینده اولیاء در محل پژوهش سرای باقرالعلوم برگزار گردید شرکت نمود.

آقای درویشی مدیر آموزش و پرورش در حاشیه این نشست با بیان اهمیت و جایگاه پژوهش سرا در جهت هدایت صحیح استعدادهای دانش آموزان، گفت: دانش آموزان امروز و دانشمندان آینده کشور بایستی دید نوینی به امر تحصیل و آموزش و پژوهش داشته باشند تا بتوانند توسعه کشور را فراهم نمایند.
آقای درویشی شناسایی و شکوفایی استعدادها و ارتقای شایستگی های دانش آموزان و نخبگان را پیش زمینه تحول بنیادین در عرصه فناوری، علم و اقتصاد عنوان کرد و افزود: راه توسعه آموزش و پرورش توجه به امر پژوهش و تحقیق است.
وی تقویت و تعمیق فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش های فردی و گروهی در بین دانش آموزان، شناسایی، جذب و هدایت دانش آموزان مستعد و علاقه مند متناسب با نیازهای کشور در سطح ملی و بین المللی را از مهم ترین اهداف پژوهش سراهای دانش آموزی دانست و خاطرنشان کرد: همکاری مدیران مدارس با این مراکز در ارزیابی عملکرد سالانه آنها تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.
در ادامه مدیران پژوهش سرا گزارشی از اقدامات خود در طول ۶ ماه گذشته ارائه نمودند.
لازم به ذکر است؛ بررسی عملکرد و اقدامات ۶ ماهه ، پیش بینی برنامه های تابستانه و نیازها، جشنواره های علمی پژوهشی و نیروی انسانی مورد نیاز این مراکز از موضوعاتی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


دکتر زارعی ضمن تشکر بابت دعوت و تشکیل جلسه،ضمن بازدید از آن مرکز، حضور پژوهش سرا در کنار مدارس و دبیرستانها در مجموعه آموزش و پرورش را یک فرصت و اقدام ارزشمند و مفید دانست و بیان نمود که همکاران و دانشجویان مرکز آموزش عالی اقلید در تعامل و همکاری با پژوهشسرا بتوانند به رشد، توسعه،شکوفایی و شناسایی استعداد و پتانسیلها دانش آموزان کمک نمایند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم